جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 286209
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1400 - 13:39

    مخفی‌کاری وزارت بهداشت/ چرا آمار فوتی‌های واکسن‌نزده‌ها اعلام نمی‌شود؟

    سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه آمار متقن و مورد اعتماد به سهولت، گردآوری نمی شود، گفت: منابع تهیه چنین آماری متعدد بوده و نیاز به گردآوری دارد.

    مخفی‌کاری وزارت بهداشت/ چرا آمار فوتی‌های واکسن‌نزده‌ها اعلام نمی‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از همشهری انلاین، محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واکنش به انتشار خبری مبنی بر عدم اطلاع وزارت بهداشت از آمار درصد بستری‌شدگان و فوتی‌های کرونا که واکسن زده یا نزده‌اند، اظهار کرد: به رغم حضور در جلسه‌ای مهم پس از تماس‌های مکرر یکی از خبرنگاران در خصوص سوال وی مبنی بر ارائه آمار بستری و فوتی‌های واکسن زده کرونا، توضیحاتی دادم. به ایشان اعلام کردم که به دلیل حضور در جلسه در حال حاضر هیچ آماری برای ارائه ندارم.

    وی ادامه داد: توضیح دادم مطالعاتی که در حوزه تحقیقات وزارت بهداشت انجام شده، هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است که اگر به سرانجام رسیده بود به خبرنگارانی که طی یک تا دو ماه گذشته از خبرگزاری‌های دیگر به دنبال پاسخ همین سوال بودند، ارائه می‌شد.

    هاشمی تصریح کرد: به خبرنگار توضیح داده شد که فعلاً به آنچه بارها متخصصان و اهل فن مبنی بر اینکه واکسیناسیون در پیشگیری، بستری و تعداد فوتی‌ها تأثیر قابل انکار دارد، مطرح و اعلام شده که ۹۰ درصد از افراد بستری در بیمارستان‌ها را افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، تشکیل می‌دهند اکتفا کنید تا پس از نهایی شدن، آمار در خدمت رسانه‌ها قرار داده شود.

    سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: از آنجایی که خبرنگار نگاه ساده انگارانه ای به جمع آوری آمار داشت و ارائه آمار را تنها ضرب و تقسیم چند عدد تلقی می‌کرد، در گفتگویی دوستانه شرح دادم که آمار متقن و مورد اعتماد به این سهولت که در تفکر شما است، گردآوری نمی‌شود و به پژوهشی عمیق نیاز دارد.

    وی افزود: منابع تهیه چنین آماری متعدد بوده و نیاز به ویرایش دارند، البته مجدد تاکید کردم که به زودی نتیجه نهایی در اختیار رسانه‌ها و مردم قرار داده خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما